Roulettte tips

Roulette är ett enkelt och simpelt spel. Det har inga invecklade regler eller jobbiga extra scenarion att hålla koll på. Dock går det fortfarande att förbättra sina chanser med en tydlig strategi. För även om spelet baseras på tur så kan du genom att arbeta på det psykiska, stressen och på hur du satsar, optimera din vinst.

Bäst att ha ett satsningsystem

Det är till skillnad från poker helt omöjligt att ha någon inverkan på i vilket fack roulettekulan kommer att hamna i, så det är omöjligt att påverka spelet i sig. En spelstrategi i roulette handlar alltså om hur du ska hantera dig själv under spelets gång. I och med att det är turen som avgör så går det inte riktigt att ha någon spelstrategi, utan fokus blir på själva satsningen. Det gäller att välja den satsningsstrategi som passar dig själv bäst och att ha ett tydligt system när du satsar. En lyckad roulettestrategi är alltså en där du satsar rätt och därmed vinner tillbaka mer pengar än vad du tidigare förlorat.

Kan aldrig garantera en vinst

När du spelar roulette kan du aldrig garantera en vinst, vilket är viktigt att komma ihåg. En strategi eller ett system kommer inte kunna garantera rätt resultat, även om du följer det till punkt och pricka. Enda sättet du skulle kunna garantera en vinst är att satsa på allt, vilket inte är lönsamt om du samtidigt vill gå med vinst. Du måste alltså vänja dig vid faktumet att det alltid är slumpen som avgör. Strategierna kan hjälpa dig en bit på traven och kan många gånger öka dina vinstchanser, men det är mer ett undantag än en regel.

Det bästa tipset du kan få är att inte ta roulette på för stort allvar. Ha kul och rycks med i spänningen i att inte veta vad som sker härnäst. Det är slumpen som avgör i alla lägen och du kan inte påverka spelets utgång, bara hur mycket du vinner eller förlorar. Som spelare kan du aldrig veta om du kommer lämna spelet med mer pengar än vad du hade innan eller inte.

Är främst ett underhållningsspel

Som roulettespelare kommer du aldrig kunna ha en karriär som till exempel en pokerspelare eller blackjackspelare. Det är främst ett spel som är till för underhållning, ett casinospel som ska väcka en känsla av spänning och som ska ge en adrenalinkick. Men med en del tur kan det generera en del stora vinster, men i och med att det är ett så kallat hasardsspel står du som spelare i skymundan. Det är inte din teknik eller spelstrategi som påverkar spelets utgång.

Allmänna tips

Innan du börjar satsa pengar på roulette kan det vara en poäng i att övningsspela först och lära sig spelets regler. Det kommer både få dig att känna dig tryggare i ditt spelande och i ditt satsande.

För att få de mest optimala vinstchanserna bör du spela europeisk roulette, då du som spelare har högre vinstchans än i amerikansk roulette. Detta i och med att amerikansk roulette har ännu ett fack att satsa på. Men var inte rädd för att testa olika varianter.

Innan du börjar spela är det också bra att bestämma en budget för hur mycket du får spela för. Du ska fortfarande ha råd med ditt övriga liv om du spelar och förlorar. Men det ska vara tillräckligt mycket så du kan våga satsa för att vinna. Du kommer aldrig att nå några större vinster om du inte vågar ta ut svängarna. Att satsa större innebär att du kan vinna mer. Du bör dock spela med samma satsningstrategi spelet ut.

Låt inte vinsterna stiga dig över huvudet. Det kan lika gärna gå dåligt igen, och då är det bra att hålla huvudet kallt och sedan kalkylera vad du ska göra sen.